Leerkwartier wordt Leatherbox

We zitten al weken op onze stoel te wiebelen om groot nieuws met je te delen. Na maanden van voorbereiding kunnen we het nu éindelijk zeggen:
Het Leerkwartier gaat internationaal per 1 maart 2023!

Leer van de beste kwaliteit is dan ook online beschikbaar voor iedere creatieve maker over de grens. Er was alleen één probleempje: onze naam was internationaal nogal een tongbreker. Daarom gaan we verder onder een nieuwe naam: Leatherbox.

“Het is altijd onze visie geweest om de kwaliteit van internationale modehuizen beschikbaar te maken voor iedere (semi) professionele hobbyist en designer. Wat vijf jaar geleden begon als een droom is nu werkelijkheid geworden. Van een kleine loods in het midden van het land, zijn we uitgegroeid tot een unieke fysieke én online groothandel met topkwaliteit leer, ritsen, fournituren en tools voor iedere toepassing. Veel klanten en leveranciers zijn vanaf het begin onderdeel geweest van die droom. Daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor en trots op. Door deze stap kunnen we meer makers voorzien van nóg meer mooie materialen. Ik kan niet wachten om dat met ons team te laten zien aan al onze trouwe en nieuwe klanten, in Nederland en daarbuiten.”

Justin de Kleer (oprichter)

Wat het voor jou betekent

We blijven jou de mooiste producten bieden en breiden ons assortiment in de toekomst verder uit door samenwerking met nog meer (internationale) leveranciers. En al hebben we een nieuwe naam, huisstijl en volledig nieuwe webshop: het belangrijkste verandert niet. We zijn er nog steeds voor je met hetzelfde team, eerlijk advies en met jouw favoriete producten, online en bij onze vestiging in Woerden.

Dinsdag 28 februari dicht

Je kunt tot en met zaterdag 25 februari langskomen in de groothandel. Bestellen in de huidige webshop kan tot en met maandag 27 februari. Op dinsdag 28 februari zijn we één dag dicht.

Vanaf woensdag 1 maart ben je van harte welkom bij Leatherbox, online of bij onze vestiging in Woerden. Kom je langs?

Gerelateerde producten